Het avontuur wacht

Na 5 mooie jaren in het leukste pandje van Zevenhuizen, met de lieve collega’s bij het Mekka en doorgerold als een gehaktbal naar slagerij van Tol sluit ik een leerzaam en vooral gezellig hoofdstuk af.

“Leerzaam” heeft door al de jaren heen, heel veel betekenissen voor mij gehad. Wie had ooit gedacht, dat ik toch al zo ver gekomen ben?

Heel vaak denk ik terug aan de momenten voordat ik begon met werken. Een afwachtend en stil meisje die niet graag contact wilde hebben of op klanten af durfde te stappen.

Ik moest nog veel leren en stap voor stap durfde ik steeds meer en kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen door alle hulp en kansen die ik gekregen heb. Super fijn!

Vanaf nu wil ik mezelf nog beter leren kennen, nog meer willen leren en verder ontwikkelen. Aan mezelf denken en de allerleukste, mooiste, avonturen en reizen willen beleven en blijven doen.

Het afsluiten van een mooie werkperiode van bijna 5 jaar is ook best lastig. Maar het opent ook nieuwe deuren, want de toekomst staat natuurlijk voorop.

Voor mijn stage bij hotel Stroom wil ik me voor de volle 100 procent in kunnen zetten en ga ik er een nieuwe taal bij leren. Das ist sehr schön! Rara, jullie mogen raden welke taal dat is…

Nu mag ik een welverdiende vakantie, ookal zeg ik het zelf, van mijn toedeloe-list afvinken en is het vriendje-tijd. καλωσόρισμα Samos, here we come.

Reader Interactions

Comments

  1. Dat heb je weer mooi geschreven Emma. Je verdient echt even een relax momentje voordat het nieuwe avontuur gaat beginnen.
    Ga zo door!! Je komt er wel.
    XX oma en opa

Geef een reactie