KLM flightcases

Twee KLM flightcases! Ik ben er zo blij mee! De echte KLM cateringkisten/ flightcases heb ik nu als originele kastjes, om mijn boeken en spulletjes op te ruimen, wat met mijn opleiding luchtvaartdienstverlener te maken heeft.
Ze zien er echt goed gebruikt uit. Wat is er allemaal in vervoerd? Welke gerechten hebben er in deze kastjes gezeten? De Tax-Free artikelen, de hoofd/koptelefoontjes, de Wilhelmina pepermuntjes, drankjes, de natte warme doeken, de chocolaatjes, de bekende KLM-huisjes. Echt alles waar de stewardessen/stewards mee langskomen in het vliegtuig komt uit zo’n kastje. Echt bijzonder dat er nu 2 van deze kastjes op mijn kamer staan.
Deze flightcases zijn de hele wereld al over geweest. Kastjes met een verleden. Ze hebben in de loop van de jaren een vintage look gekregen.
De kastjes zijn super sterk, kunnen wel tegen een stootje. Het materiaal is aluminium en van heel goede kwaliteit en goed afsluitbaar.
Hoogte: 47 cm
Diepte: 42 cm
Breedte: 30 cm

Processed with Snapseed.

Na even zoeken heb ik ook de kunststof blauwe KLM opbergbakken kunnen vinden, om in de flightcase te schuiven. Op deze manier heb ik meer ruimte en verdiepingen om mijn spullen op te ruimen.
Deze bakken zijn er in 11 cm hoog en 8 cm hoog. Ook waren er nog de originele dienbladen, maar de bakken leken mij een stuk handiger.

Processed with Snapseed.

Wanneer ik het kastje open en dicht doe….. hoor ik een geluid wat mij zo aan vakantie doet denken. En ik hoop ooit dat dit een bekend werkgeluid voor mij gaat worden. Dit geluid hoor je altijd in het vliegtuig, als de cabincrew druk bezig is met de voorbereidingen van de maaltijden en het opruimen van de spullen. Kastje open, kastje dicht, klikklak klikklak….
De kastjes zijn gekocht van €119,95 voor €49,95 per stuk, bij de Formido (deze hadden ze opgekocht van KLM) en de 4 kunststof KLM-bakken zijn besteld bij Bouwie doe-het-zelf OUTLET.
www.bouwie.info voor €37,75 (totaal incl. verzendkosten) Deze winkel heeft de flightcases ook in het assortiment.
Op internet zijn er leuke voorbeelden te vinden waar je deze kastjes allemaal voor kunt gebruiken. Als salontafel, een bureau, een bank, een dressoirkast etc.
Voorlopig ben ik nog aan het schuiven. Op elkaar op de grond naast mijn kast. Of juist verwerkt in mijn bureau-kast, waar ik alles zo kan pakken. Tips en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

image2321

Reader Interactions

Comments

  1. Ik vind het geweldige kastjes en idd, je waant je op reis als het geluid van open en dichtdoen hoort. Leuk bezit om altijd te blijven gebruiken.

  2. Super Emma die kastjes, leuk idee.
    By the way, wat een leuke kamer heb je??.
    ’s Morgens bij het op staan waan je je al in de ” lucht” .

Geef een reactie