Het begon allemaal met…..

Het begon allemaal met het schrijven in dagboeken, maar daarna kwam mijn liefde voor mooie schoolagenda’s, notitieboekjes en vooral mijn nieuwe reisdagboek.

Als ik bij de Hema ben en langs al die leuke notitieboekjes loop, moet ik mezelf inhouden om ze niet te kopen. Het is één van mijn favoriete winkels. Er is altijd zo veel leuks te vinden! Het is je redding als je blogt, maar ook voor school. Je kan het gebruiken om al je ideeën in op te schrijven, maar ook om planningen te maken en samenvattingen. Kortom: overzicht houden is voor mij een must.

reisdagboekjes

Iedereen weet dat ik dol ben op reisspulletjes. Als ik door een winkel loop en allemaal reisboekjes, kofferlabels, wereldklok en een wereldschilderij zie, kan ik wel huppelen van blijdschap vooral als ik bij de Intratuin loop. Jullie zullen nu vast denken, wat kan je nou bij de Intratuin voor leuke reisspullen kopen? ‘Map of the world’ Ook wel de houten drieluik wereldkaart genoemd. 2 seconde in de Intratuin en ik ben begonnen met het plannen van mijn toekomst. Boven de bank of misschien bij de eettafel?

map-of-the-world

Ik ben iemand die het liefst de hele wereld rond wilt reizen! Dan is het heel tof om daar een speciaal reisdagboek van bij te houden? Welke landen ik ga bezoeken? Wanneer ga ik dit doen? Wat moet je dan allemaal meenemen en waar moet je aan denken? En wat denk je van alle verhalen als je ergens bent geweest? Ooooh, wat ben ik blij met mijn nieuwe reisdagboek. Ik zie het helemaal voor me! ?

4 thoughts on “Het begon allemaal met…..

 1. Afgelopen week moest ik nog aan jouw denken toen ik mijn koffers zag staan voor de volgende reis.
  Ik zat met smart te wachten op je nieuwe verhaal.
  Reizen is voor mij ook een feestje maar ik ben niet van het schrijven, dat kan jij veel beter??.
  Succes met je reisdagboek.
  Ben nu al nieuwsgierig naar wat er in komt te staan.

 2. Reizen is geweldig. Hoewel ik niet zo reislustig ben als opaopa, heb ik er ook een tik van meegekregen. Steden dan vooral. Slenteren door achteraf straatjes in de steden van Europa. Geniet schattebout van alles wat op je pad komt en blijf schrijven, zodat wij ook mee genieten.
  Oma Ingrid.

 3. Weer leuk stukje geschreven hoor!
  Mooi dat je zo met je toekomst bezig bent.
  Heel goed al die notitieboekjes.
  Later weet je wel wat je meegemaakt hebt, maar niet altijd precies….
  Het is dan heel leuk om dat dan terug te lezen in jouw boekjes, vol herinneringen.
  Ga zo door!

  Oma en opa Klomps

Geef een reactie