Lovely thing

Bombata laptoptas

Bij mijn mooie Apple Macbook kon ik het niet laten om een hele mooie laptoptas uit te zoeken. Er zijn zoveel soorten laptoptassen, maar dat zijn vaak zwarte lelijke, saaie en grote tassen waar je veel te veel onnodige rommel in stopt.

Bij bol.com heb ik de tas besteld voor €47,- maar toen ik hem binnen kreeg, was mijn grootste angst dat ik mijn schoolspullen er niet in kwijt kon. Maar gelukkig, ik ben wat selectiever mijn tas gaan inruimen en alle onnodige rommel heb ik eruit gelaten. Je kan hem heel goed als schoudertas dragen. Handig als je hem mee moet nemen op de fiets. Een paar weekjes geleden had ik hem nodig voor een bijeenkomst. Ik was heel bang dat het hengsel van de tas ervan zou breken, omdat ik er toch nog best veel had ingedaan, om er zeker van te zijn dat ik niks was vergeten. Voor mijn laptop heb ik een Bombata dark grey laptoptas 13 inch van 38 cm x 29 cm x 7 cm gekocht.

De tas kun je helemaal openritsen. Er zitten twee klittenbanden waar je de laptop in kunt opbergen. De banden zijn erg breed en stevig, de laptop blijft goed op zijn plek. Bovenin zijn er drie opbergvakken. In een van deze drie vakken zit er nog een vak met een ritssluiting. Deze kan je gebruiken om de (on)nodige spulletjes die ik toch niet kon missen in te stoppen. In de opbergvakken is er genoeg plek om een aantal boeken in te doen. Het scheelt een tas! Op het voorste vak, zitten er twee netvakjes. In het middelste netje hang ik mijn laptop muis, en in een andere mijn pennen.

 

 

image20

De tas draagt makkelijk en hangt dicht tegen je lichaam. Het voelt als een handtas die je continu bij je hebt.

De tas is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar op Bombata.nl. Ik ben er echt heel erg blij mee en je kan er ontzettend veel in kwijt. Met de Bombata laptoptas ga je mee in de mode. Als je opzoek bent naar een leuke goede laptoptas, neem dan een kijkje op de site! http://www.bombata.nl

Met zo’n leuke laptop tas ga je net even iets leuker de straat op.

 

image111

Wat vind jij van mijn tas?

 

4 thoughts on “Lovely thing

Geef een reactie