Momentje met de coach en Present Yourself

 

Momentje met de coach en Present Yourself stond in de planning voor dag 2. Ik was al weer vroeg wakker, omdat ik zo’n zin had om naar school te gaan. Dit keer ben ik met de metro gegaan. Alle manieren om op school te komen ga ik vanaf nu proberen. Lukt het niet met de trein, dan met de metro en als dat allemaal niet gaat lukken, dan ga ik mijn moeder lief aankijken. Haha prive-taxicentrale. Om 9:30 uur moesten we aanwezig zijn in lokaal 00.6.

Alle schoolregels werden goed uitgelegd. Best streng, maar dat vind ik juist goed. We werken naar een droombaan, waar je er altijd netjes uit moet zien. Een baan waar je serieus moet zijn, waar je met mensen om moet gaan, mensen op hun gemak moet kunnen stellen. Hier heb je discipline voor nodig en wanneer wij er dan zelf een potje van maken, hoe kun je dan ooit een goede opgeleide stewardess worden. De strenge regels vind ik dus echt goed. Bijvoorbeeld — te laat komen…… tja het vliegtuig gaat ook niet op je wachten.
✈ Je uniform niet correct aan…. dat kan natuurlijk niet. We moeten eenheid uitstralen op een goede manier.
✈ Geen grote oorbellen, armbanden en kettingen.
✈ Geen tattoos etc etc.
Ook werden er vandaag foto’s gemaakt voor onze batch met naamplaatje, welke wij geregeld moeten dragen.

Om 12:15 uur moesten we verzamelen voor de deur van de SKVR. Bij de SKVR heb ik mijn klasgenoten beter leren kennen en we kregen tools om jezelf op een representatieve manier te presenteren. In de twee uur dat ik daar samen met mijn klasgenoten ben geweest, is er zoveel veranderd. Je gaat elkaar steeds beter kennen en ik voelde mezelf echt op mijn gemak en ik kan mezelf zijn. En dat al na 1 dag? Ik wist niet dat het bestond! Wat een leuke klas! We gaan elkaar helpen, naar elkaar luisteren, lol hebben, maar ook zeker onze droom waarmaken. We doen dit niet alleen, maar met elkaar. Het is zo fijn dat we nu al een hechte groep zijn. Introductie-dag 3 kijk ik nu al naar uit (met grote blaren-pleisters en open hielen, maar ik ga ervoor)

Processed with Snapseed.

Geef een reactie