Red Carpet Dinner

The Rotterdam Red Carpet Dinner
3 Oktober 2016 was het dan zover. Met 5 mede-studenten waren wij geselecteerd om verschillende werkzaamheden te verrichten bij dit Event.
Best spannend. In uniform moest ik om 16.30 uur aanwezig zijn bij het World Wings Hotel Rotterdam The Hague Airport. Al snel herkende ik mijn collega’s Jendell, Oscar, Julia, Emma en Jasmin voor die avond aan het uniform.

image22

Bij het ontvangst werden wij rondgeleid en werd er verteld wat er van ons verlangt werd. Wij moesten de gasten in het Engels aanspreken omdat er zoveel verschillende nationaliteiten aanwezig waren op dit Event.
Ik keek mijn ogen uit! Wat een mooie zalen en wat was het groot opgezet. Wij kregen te horen dat dit een belangrijk netwerkevent is voor nationale en internationale bedrijven in de regio Rotterdam. Deze avond zouden er bedrijven voorgesteld worden, die zich in Rotterdam en omgeving gevestigd hadden het afgelopen jaar. Er zouden ongeveer 450 gasten komen. En die zijn er ook echt geweest! Wat een drukte was het.

Tijdens het evenement moesten we het Red Carpet Business Passport uitreiken aan de gasten. Waren het VIP-gasten kregen ze een rood paspoort en alle andere gasten kregen een blauw paspoort. Uhhhh klein geheimpje… de binnenkant van de paspoorten was hetzelfde. In deze speciale paspoorten, met als thema een “reis door ondernemend Rotterdam” konden de gasten precies lezen wat de nieuwtjes waren.

image1564

Dit event/diner begon om 16.30 uur en eindigde om 22.00 uur. We waren met 6 leerlingen van het Albeda Collega Evenementenbureau. En wij waren weer ingehuurd door Rotterdam Partners, die oa dit soort evenementen organiseren.

Werkzaamheden die wij moesten doen:
o Toegangscontrole
o Uitreiken en afscheuren van boardingpassen
o Uitreiken van het Red Carpet Business Passport
o Begeleiden naar ruimtes

De samenwerking met het Albeda-clubje was geweldig, we vulden elkaar goed aan.
Het was een super-ervaring en ik sta te popelen om weer opgeroepen te worden als gastvrouw.

Geef een reactie