Stupla team

Hatjikidééé! Aan het begin van het schooljaar was het studentenplatform een werving voor nieuwe leden begonnen.

Abracadabra! ✨ Wat is het studentenplatform?

Loop je als student ergens mee wat je graag kwijt zou willen of vind jij dat er iets moet veranderen? Het stupla staat open voor alle tips, tops en natuurlijk je mening.

Joe hoj! Vind je het leuk om met andere studenten na te denken over onderwerpen die belangrijk zijn voor LVD-studenten? Samen gaan we opzoek naar oplossingen en proberen we positief te zijn, te blijven en het vast te houden.

Het ultieme overhaal moment was er, maar toch twijfelde ik over iets. Na een vergadering mee te hebben gemaakt wist ik zeker dat ik mee wilde vergaderen met het Stupla. Tot nu toe hebben we al een hoop vergaderingen gehad en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Het is belangrijk dat alle leden zich aan de ‘huisregels’ houden van het Stupla. Eén van de belangrijkste regels is: wat er wordt besproken tijdens de vergaderingen moet tussen de leden en de vier muren blijven. Een gezellig sfeer, leuke mede-studenten waar we mee kunnen lachen, maar ook serieus moeten zijn.

Sssstil, een geheimpje omdat ik stiekem een beetje jaloers en trots ben dat een aantal leden een vlieg-stage mogen doen bij TUI fly! 😍

Er kwamen daardoor een aantal functies vrij, zoals voorzitter, vice voorzitter, taakhoofd PR en notulist.

Zelf heb ik gesolliciteerd naar de PR-functie samen met een aantal andere leden. Het was best spannend om mezelf te laten zien en mijn ideeën te laten horen. Voor mijn gevoel zei ik alles steeds dubbel, maar dat zullen de zenuwen wel zijn haha.

Uitslag: Sven is de hoofd PR geworden en ik de back-up PR.

Vind je het leuk up-to-date te blijven over het studentenplatform? Ga je ons volgen? Klik dan op de link hieronder!

Studentenplatform LVD Facebookpagina

 

 

Geef een reactie