Kerst op de Lloydpier 🎄

Wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt! Stage lopen bij STROOM is top, leuk, geweldig en vooral heel leerzaam. Elke dag is er weer een nieuwe uitdaging en dat maakt het zo leuk.

Voor je weet is het alweer kerst, maar waar vier jij kerst dit jaar? Geen zin om de stoofpeertjes op het vuur te zetten en thuis achter het fornuis te gaan staan? Laat je dan verrassen en geniet van de uitgebreide kerstbrunch voor het hele gezin of in de avond een 3-gangen of 4-gangen kerstdiner bij STROOM Rotterdam.

Zin in een heerlijke Kerstbrunch? Wij verwelkomen u tussen 11.30 uur en 12.30 uur. Bij het reserveren van uw tafel hoort u van ons de exacte tijd. Het buffet wordt verzorgd tot 15.00 uur.

Voor de kleintjes onder ons kan er film gekeken worden en leuke knutsels worden gemaakt, waarbij ik de kids ga helpen met deze leuke kerstknutselfrutsel-activiteiten.

Volwassenen                   39 euro p.p.

Kinderen (5-12 jaar)      17,50 euro p.p.

Kinderen t/m 4 jaar        gratis

Bij de prijs is koffie, thee en vruchtensap inbegrepen.

Liever genieten van de 3 of 4 gangen-keuzemenu? Dat kan! Wij verwelkomen u graag tussen 18.30 uur en 20.00 uur in onze brasserie. Het reserveren van een tafel is noodzakelijk.

Wij bieden ook een vegetarische keuze aan.

3 gangen-keuzemenu      45 euro p.p.

4 gangen-keuzemenu      49,50 euro p.p.

Wijnarrangement (glas Cava, glas bij het voorgerecht en glas bij het hoofdgerecht) is 17,50 euro p.p. Dessertwijn schenken wij optioneel.

Reserveren?

Bel met 010 221 40 60

Mail ons op: reserveringen@stroomrotterdam.nl

Geef een reactie