Werk naast mijn studie en stage ✨

Naast mijn opleiding luchtvaartdienstverlener en stage op Schiphol bij Axxicom, werk ik ook bij de keurslagerij in Zevenhuizen. Best leuk en afwisselend werk. Gezellig ook, want je ziet elke keer weer vaste of nieuwe klanten.

Heel vaak denk ik terug aan de momenten voordat ik begon met werken. Ik was een afwachtend en stil meisje die niet graag op klanten af durfde te stappen. 🤷🏽‍♀️ Wie had het ooit gedacht, dat ik toch al zo ver gekomen ben?

Hiervoor heb ik gewerkt bij Gastrovino het Mekka, een delicatesse winkel. Ik ben hier begonnen met werken toen ik 15 jaar was. Ik moest toen nog veel leren. Stap voor stap durfde ik steeds meer en kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen door alle hulp en kansen die ik heb gekregen van mijn collega’s en natuurlijk mijn oude baas en bazin! Als zij mij deze mooie kans niet hadden gegeven dan had ik nooit zo ver gekomen als nu. Super fijn!

Keurslagerij van Tol is sinds februari 2017 gevestigd in Zevenhuizen en sindsdien werk ik er op de zaterdag(en). Vaak krijg ik de vraag van mensen of ik het niet vreselijk vind om op zaterdag te werken, maar om eerlijk te zijn… vind ik het heerlijk. Het is gezellig, en je ziet vaak dezelfde gezichten, en als je met gezellige collega’s werkt kom je de dag makkelijk door!

Elke werkdag moeten we verse producten 🥩 in de toonbank hebben liggen, waardoor de dagen er steeds anders uit zien en vooral voorbij vliegen. Het is niet helemaal waar wat ik zeg, want betreft het schoonmaken is wel altijd hetzelfde ritueeltje.

Een slagerij die ook Stompetoren kaas 🧀, brood 🥖 van bakkerij Eshuis en heel veel wijnen 🍷 verkoopt, wat wil je nog meer? Wij helpen vooral de klanten, maar daarnaast maken we ook heel veel verse producten klaar.

Ho Ho Ho 🎅🏽 Het aftellen naar de Kerst 🎄 is begonnen. Bij veel families is er een traditioneel Kerstdiner op Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag 🥂 Een mooi stukje vlees zal op veel borden liggen. Natuurlijk heeft Marc (de slager) ook zijn Kerstspecials. Nieuwsgierig? Kom dan gezellig langs!

1 thought on “Werk naast mijn studie en stage ✨

Geef een reactie